Workshops

 


WORKSHOPPEN 17. JUNI AFLYST !!

 

Vi takker for tilslutningen til forårets workshop og arrangementer

Jeg regner med, at gentage workshops igen til efteråret 2018. Når vi har fastlagt datoerne vil de blive offentliggjort her på siden. Hvis du vil være på forkant og få direkte besked, så tilmelding “Newsletter” på forside, så får du direkte besked, når jeg offentliggøre kursusprogrammet for efteråret.

Deltagelse i workshops kræver at man tilmelder sig via email til info@bonsaimuseum.dk. Tilmelding bør ske senest en uge før workshoppen starter.


Hvad skal jeg have med ?

Tag dine bonsai med, som trænger til en kærlig hånd.

Der er måske et grundlag, som nu er egnet til, at blive designet eller re-designet eller der er træer, som trænger til en omplantning her til efteråret.

Måske en ny skål til bonsai træet !!

Der er mange gøremål – Så bare kom igang – Husk også dit værktøj.


Nybegyndere og mindre øvede

For de “mindre øvede” eller “nybegynder” er det vigtigt, at man forinden lige gør sig den ulejlighed måske at tage kontakt til os, hvis man er usikker på, at man har tilstrækkelig med materiale at arbejde med på en workshopdag – Der er mulighed for at indkøbe materialer, men det vil være en god idé inden workshoppen at have klaret dette så man ikke bruger tiden på at skulle finde materialer frem at arbejde med.


Du finder datoerne for workshoppen i kalenderen – klik her