Etablering af det nye Bonsaimuseum

Nu da jeg har solgt Nordic Bonsai Center er der blevet rigtig meget plas til overs og har nu besluttet at inddrage de tidligere udendørs salgsområdet til bonsaimuseum. Jeg er derfor nu igang med at etablere det nye Bonsaimuseum. Har lavet lidt prøveopstilling, der viser hvordan jeg kunne tænke mig at præsentere bonsaitræerne. Der skal ny bund i området med en lysere sten og så skal hele trækonstruktionen have en gang maling. De grå søjler havde jeg tænkt skulle have en sort farve , så det hænger sammen alt sammen. Endelig havde jeg tænk, at der i museet skulle etableret et automatisk vandingsanlæg, så det er en udfordring på få dette installeret, så dette indgår i en æstetisk helhed for museet. Der vil være plads til mere en 100 bonsai, som vil få god plads, så de kan præsenteres ordenligt. Husk du/I er altid velkommen forbi og se udstillingen – ring for en aftale.